Гастроентеролог в гр. София | Д-р Петко Карагьозов

Гастроентеролог в гр. София | Д-р Петко Карагьозов

Д-р Петко Карагьозов е специалист в областта на гастроентерологията. Той завършва образованието си преди повече от 10 години и от този момент и до днес продължава практиката си, като се стреми към непрекъснато развитие и разширява компетенциите си с единствената цел да знанията и уменията му да бъдат от полза на неговите пациенти.

Д-р Карагьозов не е просто медицински експерт с богат опит. Той има има много публикации, провежда обучения и обменят опит с специалисти от чужбина, за да поддържа високо ниво на медицинско обслужване. Освен всичко това д-р Петко Карагьозов се стреми да проявява човешко отношение към всеки един от пациентите си. Той приема лично всеки нов случай и търси индивидуално решение и персонален подход, тъй като е наясно, че медицинското обслужване преди всичко изисква внимание, изслушване и грижа.

Здравето на пациентите му стои на първо място за д-р Петко Карагьозов. Той с готовност проявява отговорно отношение към проблемите на пациентите си и има на свое разположение нужната апаратура, с помощта на която да диагностицира с точност Вашия проблем и да открие точното решение.

За д-р Петко Карагьозов конкретният пациент и неговите оплаквания са от първостепенна важност. Той смята, че на пациента не бива да се гледа като на пореден случай, а като на човек, който се нуждае от медицинско обслужване, изцяло съобразено с неговия проблем.

Можете да зададете своите въпроси на д-р Петко Карагьозов на посочените координати за контакт, както и да си запазите час за подробна консултация.

Информация за контакт:

гр. София, бул. Никола Й. Вапцаров 51Б

+359 889 443 729

Виж също

thumbnail
hover

Стоматологични услуги във Варна | Дентална...

Дентална клиника Естетика предлага стоматологично обслужване на световно н...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Медицинско обслужване Варна | Д-р Галина...

Д-р Галина Бъчварова е медицински специалист с безупречна репутация във Вар...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Стоматологичен кабинет в град Ямбол |...

Д-р Магдалена Шаламанова е специалист в сферата на стоматологията, съсредот...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар