Гастроентеролог д-р Георги Трифонов | София

  • 3935
телефон+359 2 923 06 13
e-mail -
Практикува:УМБАЛ „Александровска“ и ДКЦ 18
Описание

Д-р Георги Трифонов в София е специалист в областта на вътрешните болести и гастроентерологията. Практикуващ лекар е в УМБАЛ „Александровска“ и ДКЦ 18, където приема своите пациенти за диагностика и лечение на вътрешни болести, храносмилателния тракт и коремната област.

Д-р Георги Трифонов завършва медицина в Стара Загора през 1993 година, специалност „Вътрешни болести“ през 2001 г. и специалност „Гастроентерология“ през 2004 год. Работил е към центъра за спешна медицинска помощ в град Стара Загора, както и в УМБАЛСМ „Пирогов“.

Гастроентерологът в София диагностицира заболявания на черния дроб, стомаха, тънките черва, дебелото черво, панкреаса, жлъчката и др.

Специалистът извършва ендоскопски изследвания като ректоскопии, колоноскопии, абдоминални ехографии и други. Извършва също диагностична горна ендоскопия – езофагогастродуоденоскопия, и диагностична долна ендоскопия – фиброколоноскопия.

Гастроентерологът д-р Георги Трифонов извършва прегледи, назначава необходимите изследвания, диагностицира пациента и назначава необходимото и по възможност най-ефективно лечение според индивидуалните нужди на пациента – медикаментозно или оперативно.

В сферата на вътрешните болести и гастроентерологията д-р Георги Трифонов непрекъснато следи развитието на медицината и неговите кабинети са оборудвани с най-съвременната модерна апаратура, която помага на медика-гастроентеролог да използва успешно както конвенционалните подходи, така и най-съвременните методи за точна диагностика и ефективно лечение на различни видове заболявания и проблеми в сферата на гастроентерологията.

Гастроентерологът в София препоръчва здравословния начин на живот, който е водещ за намаляване на риска от увреждане на вътрешните органи и е основен начин за поддържане на Вашето здраве. Здравословното и правилно храненето са сред първите изисквания на гастроентеролога, тъй като то влияе директно върху стомашно-чревния тракт и черния дроб, а всеки проблем, свързан с тях, се отразява на останалите органи и на общото здраве на пациента.

При нужда от медицински преглед или консултация със специалист в областта на профилактиката на вътрешните болести и гастроентерологията можете да разчитате на професионализма и богатия опит на д-р Георги Трифонов в София.

  • Карта
  • Улица
  • Маршрут
  • С автомобил
  • Пеш
  • С колело
  • Транзит

0 ревюта

Все още няма отзиви.